onsdag, juni 19, 2024

Pensionister i kø for at komme på plejehjem

Nørager Pensionistforening har været på tur til Friplejehjemmet Hesselvang i Hvalpsund.

Der deltog over 40 personer i udflugten, og den store interesse skyldes sikkert blandt andet planerne om friplejehjem i Nørager.
Lederen af plejehjemmet og 2 bestyrelsesmedlemmer viste rundt på hjemmet og fortalte om tilblivelsen og de aktiviteter, der løbende er på hjemmet. Et par af beboerne holdt ”åben lejlighed”, så man fik et godt indtryk af indretningen. Lejlighederne er af varierende størrelse på 47-60 kvadratmeter, og alle steder er der lyst og venligt.
Efter rundvisningen bød hjemmet på kaffebord, og der blev svaret beredvilligt på spørgsmål om visitering, økonomi og dagliglivet på hjemmet.
Foreningen har i øvrigt lige holdt afslutning på vinterens aktiviteter i Kig-Ind, hvor man havde en hyggelig eftermiddag med underholdning af ”De 3 Søstre”. Nu er det udendørs aktiviteter, der er aktuelle, så petanque-banen er ”kridtet op”.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler