lørdag, juli 20, 2024

Plantning af ny klimaskov ved Sortebakkeskolen

I forbindelse med Klimaugerne var 415 elever fredag d. 4. maj sammen med borgmester Leon Sebbelin, skoleleder Gitte Rubæk, repræsentanter fra Naturstyrelsen samt skolens lærere ud og plante 30.000 træer på 6 hektar jord ved Sortebakkeskolen.

Der skal samlet plantes et træ for hver indbygger i Rebild Kommune, og den nye skov bliver en naturlig del af Nørager Skov, som vil trække skoven helt op til byen og Sortebakkeskolen. Klimaskoven bliver også en naturlig del af skovstierne i Nørager Skov, så alle skovgæster vil forhåbentlig få stor glæde og gavn af skoven i fremtiden.
Efter den store plantningsaktion, var der varm klimasuppe til alle, hvilket var et stort hit hos eleverne.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler