onsdag, juni 19, 2024

Fernisering – Kig Ind

”DAME MED HAT”

Søndag den 1. juli er der Sommer fernisering i Kultur– og Medborgerhuset  Kig Ind i Nørager.

Denne gang er det 12 ihærdige, maleglade kvinder som udstiller og som har været med til at starte Kig Inds nye aktivitet på åben Male Café.

Male Caféen som ligger på 1. etage i Kig Ind, startede op sidst i september 2017. –  Det er et tilbud til alle maleglade, som har lyst til at male sammen med andre og lade kreativiteten og fantasien udfolde sig.

I starten kom der få, men ret hurtig kom fremmødet op på 12 personer. Alle møder glade op og lader sig inspirere af hinanden, og der er stadig plads til flere som vil være med. Male Cafeen er åben hver mandag aften.

Titlen på udstillingen tager sit afsæt i et billede af den Franske maler Henri Matisse: DAME MED HAT. Alle i Male  Caféen blev lidt for sjov, enige om at male en kopi billede, – og disse flotte sjove resultater kan ses på udstillingen. Derudover er der mange andre billeder, som er blevet produceret igennem vinteren.

Alle er velkommen til ferniseringen, hvor alle kunstnerne vil være til stede og Kig ind er her vært for et lille glas.

Udstillingen kan ses fra den 1. juli til den 26. august.

 

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler