søndag, maj 19, 2024

Fernisering i Kig Ind

NY FERNISERING I KIG IND.
Efter en lang varm sommer begynder Nørager Kultur og Medborgerhus Kig Ind den nye sæson med en ny og spændene kunstudstilling, søndag eftermiddag den 26 august.
Det er billed kunstner Eva Kylov fra Skørping og Papirkunstner Susanne Mechlenborg fra Tjele som udstiller deres flotte værker i Kig Ind.
Billed kunstner Eva Kylov har siden 1998 arbejdet med maleri, tegning og collage. Inspirationen finder hun i naturen – især Rold Skov, Madum sø, og Kilderne i Rebild Bakker giver inspiration til de farverige malerier.
Eva Kylov arbejder eksperimenterende og legende med forskellige teknikker, akrylmaling og mixed media. ”Teknikkerne er gode for min maleproces, fordi de nemt snyder muligheden for at holde fast i kontrol og åbner for spontaniteten – min kreativitet finder bedst fodfæste, når jeg arbejder undersøgende” siger Eva Kylov. Naturen er et tema, som går igen i malerierne, hvor motiverne hentes blandt vilde planter og dyr, træer vandløb og kildeudspring.
Papir kunstner Susanne Mechlenborg udstiller skåle der er lavet af håndlavet papir, som hun selv fremstiller. Skålene er smukke, lette og sarte og bliver fremstillet i forskellige størrelser. Farverne som bruges på skålene, er hovedsageligt akvarelfarver, men akrylfarve er også anvendt.
Susanne Mechlenborg maler også på akvarelpapir som hun limer op på gamle skiferplader, disse fine billeder er også udstillet på udstillingen.
Kom og mød de to kunstnere til ferniseringen. – Alle er velkommen og Kig Ind er vært ved et lille glas….
Udstillingen kan ses frem til den 19. oktober.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler