fredag, april 19, 2024

Barske betingelser til de årlige Volstrup mesterskaber

rbthdr

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning – sådan lyder et gammelt mundheld.

Efter den forgangne weekend vil flere af deltagerne til de årlige klub-og stableford mesterskaber på Volstrup Golf nok afvise den påstand. For vejret var virkelig ekstremt med storm, slagregn og lidt mere storm og endnu mere regn – så havde det ikke været for mesterskaberne, så ville banen nok have været mere eller mindre mennesketom i hvert fald lørdag, hvor vejret var allerværst. Her blev der spillet første runde af klubmesterskaberne, hvor 16 mænd og seks kvinder spillede 36 hullers slagspil – hvorefter de henholdsvis otte og fire bedste gik videre til finalen dagen efter. Søndag blev der spillet yderligere 18 hullers slagspil – og samtidig dystede 58 spillere om stableford-mesterskaberne.
Hos mændene var Kristian Nielsen klart bedst på førstedagen efter runder i henholdsvis 76 og 72 slag. Det var 10 slag bedre end nærmeste forfølger Jonas Petersen. Den afstand blev øges med et enkelt slag søndag, hvor Bo Vestergaard fik kilet sig ind mellem de to og dermed tog andenpladsen efter Kristian, der blev klubmester for tredje gang.
Hos kvinderne vandt Lene Ugilt Hansen sit ottende mesterskab, men der blev kæmpet hårdt for det – og ikke kun mod vejrguderne. Efter førstedagen havde Berit Andersen slået sig til tops på leaderboardet – fire slag foran Lene og med Karna Corneliussen og Eline Rønne Ugilt Hansen som de to øvrige finalister. Forspringet blev hentet i løbet af søndagens 18 huller – hvor en afsluttende 78´er var nok for Lene til at slutte samlet fem slag bedre end Berit – og med Karna på tredjepladsen.
Afslutningen på klubmesterskaberne blev fulgt fra terrassen af deltagerne i stableford mesterskaberne, der var blevet færdigspillet kort forinden. Her blev der dystet i fire rækker – damer og herrer over 60 samt tilsvarende under 60. Rækken for de yngste mænd blev vundet af Gams Christensen med 40 point – tre flere end Leif Nielsen og med Erik Astrup Sørensen yderligere et point efter. Hos de yngste kvinder var Karen Aarup Iversen bedst med 32 point – henholdsvis fem og seks point bedre end Laila Ellegaard Jensen og Ann Kirstine Vestergaard på anden og tredjepladsen.
Hos ”de voksne” damer var Mona Ulrich bedst med 34 point – med Birthe H. Nielsen og Bente Andersen på de efterfølgende pladser. 34 blev også vinderscoren hos mændene over 60. Det stod Mogens Flügel for med Finn Brøndum og Karl Heinz Brügmann lige efter som toer og treer.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler