søndag, maj 19, 2024

Loppemarked omsatte for 25.000 kroner

Stormen Knud gav store udfordringer inden loppemarkedet i Stenild.
Folkene i loppemarked udvalget havde store udfordringer inden loppemarkedet. Frygten for at de 2 store telte med møbler skulle blæse væk var stor. En container og en traktor blev sat op, så teltene kunne sikres ekstra. Heldigvis blev blæsten ikke så hård som lovet, så teltene blev på jorden, selv om de rykkede sig 20 cm.
På selve dagen piskede regnen ned ind i mellem, men det holdt ikke loppe intresserede borte. De første stod i kø allerede 45 min. før dørene åbnede.
En gammel brandmandshjelm, madam blå ting og gammelt retro porcelæn var nogle af de ting der var rift om i starten. Rigtig mange fik også en bog eller to med hjem.Der var omkring 500 bøger at vælge imellem.
Formand Mogens Jensen melder om stor tilfredshed med dagens forløb. For trods regn og blæst var folk meget købelystne. Et par fra Grenaa havde været ude og leje trailer inden de skulle til loppemarkedet. Et andet hold fortalte at de var 4 par fra Støvring der plejer at lave en udflugt ud af turen til loppemarked i Stenild. Nå de har handlet færdig plejer de at nyde en kop kaffe og et stykke hjemme bagt kage eller en frikadelleburger.
Dagens omsætning blev på knap 25,000 kr. hvilket er en del mere end forventet. Så mon ikke der bliver loppemarked igen næste år.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler