lørdag, juli 20, 2024

Nøragers FDF’ere på 40 års jubilæums lejr

Jonas R Nielsen og Jens R Kristensen fra FDF Nørager giver her deres hold kammerat i sæbekassebils gruppen et godt skub, så han kan kører rigtig langt

En række Nørager FDFere, deltog sammen med andre 210 FDFere i alderen 10-15 år, i en stor lejr på Sletten ved Ry.
Stevnet fandt sted den sidste hele weekend i september.
40 års jubilæums lejren startede med en fælles festlig aften gudstjeneste med flot lys op på områdets træer, som var et betagende syn.
Hjemmefra havde deltagerne valgt sig ind på en gruppe de godt kunne tænke sig at være en del af, og der var mange valgmuligheder. Der var blandt andet mulighed for at vælge sig ind på: Trangia for alle, Fotogruppe, Sund slik, Sæbekassebiler, Kano og kajak, Smedjen og mange andre spændende grupper.
Mens børnene var ude i deres gruppe aktiviteter, var der tid til at deres ledere kunne gå rundt og se hvad deres medlemmer lavede og ellers mødes med bekendte og samle op på gode minder, da deres eneste opgave denne weekend var at sørge for maden og overnatningen på lejrpladsen.
Lørdag aften var der festlig underholdning, med popcorn til alle og et natløb, for alle de friske FDFere.
Lejren blev sluttet af med en stor fælles jubilæums aktivitet, med en masser fede poster og sjov og spas, hvor der i 4 farver blev kæmpet om sejren.
En lejr som denne der har eksisteret i 40 år, er noget af en præstation og noget helt fantastisk for dem der deltaget, da her får man masser af FDFoplevelser for livet.
De 15-18 årige var også denne weekend på Sletten, for at få leder erfaring og dygtiggøre sig indenfor forskellige FDF kompetencer, og blive klogere på sig selv i forhold til valg og at valg har konsekvenser.
Lørdag fra kl.10-16 var de yngste i landsdelen inviteret til aktivitetsdag med temaet Sille og Sigurd udforsker aktiviteter i stenalderen, middelalderen, dinosaur-tiden, nutiden og fremtiden.
Der var 206 børn og voksne tilmeldt til dette arrangement, så alt i alt var der 720 blå FDF skjorter på det skønne Sletten denne weekend, når man tæller deltagere, ledere og instruktører sammen.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler