lørdag, juli 13, 2024

Koncert med Boys of Bluehill i Kgs. Tisted kirke

Boys of Bluehill har igennem 20 år spillet højenergisk og medrivende skotsk-irsk folkemusik på festivaller og koncertscener over hele landet.Bandet har fået deres autentiske og specielle lyd gennem årelangt samarbejde med flere skotter – her i blandt Steven Quigg fra det legendariske McCalmans.
En aften med Boys of Bluehill består af smukke ballader fra det skotske højland, syng-med-klassikere fra pubberne i Irland og sveddryppende instrumentale jigs og reels fra den Keltiske dansemusik.
Bandets særlige varemærke har altid været de velafstemte vokalharmonier. Hertil kan man opleve: Highland Bagpipe, Smallpipes, Tinwhistles, Bodhran, Accordeon, Banjo, Mandolin, Mandola, Guitar og Bas.Det hele bliver leveret med professionalisme, dybfølt engagement og humor…
Besætning:
 Hans Ejner Jensen (guitar og vokal)
 Per Rosenlund Larsen (sækkepibe, fløjte, bodran, vokal)
 Peter Yde Knudsen(accordeon, mandolin, banjo, mandola, vokal)
 Karsten Vangsgård (guitar, vokal)

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler