lørdag, juni 22, 2024

Hold Nørager ren

Lørdag formiddag den 3. november 2018 var elever 5.A fra Sortebakkeskolen og deres forældre rundt i Nørager og samle affald.
Vejret var fantastisk og humøret var højt. Der blev samlet en masse sække med affald, som nu er afleveret på Materielgården, der sørger for rigtig bortskaffelse. Initiativet var fra Borgerforeningen i Nørager, der til gengæld for børnenes indsats, gav dem et tilskud til deres opsparing til deres skolelejrtur til Bornholm næste år i september. Forældregruppen og elever i 5.A er glade for dette tilbud fra Borgerforeningen, selvfølgelig fordi det giver børnene et tilskud til turen, men også fordi det giver børnene en læring og et medansvar både i forhold til at tjene penge til turen og samtidig i forhold til at holde naturen ren. 5. årgang fra Sortebakkeskolen vil igen til foråret være at se i Nøragers gader for at samle affald.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler