lørdag, juli 20, 2024

Rebild kommune sænker grundpriserne med 30% i udvalgte byer

Rebild Kommune solgte i 2018 i alt 23 byggegrunde til private købere. Det er knap så mange som i 2017, hvor der blev sat rekord med 26 solgte byggegrunde. Tidligere har niveauet ligger lavere.

Priserne på kommunale byggegrunde bliver fastsat én gang om året af Økonomiudvalget. Priserne er i 2019 fastholdt flere steder, men bliver sænket med 30 % i udvalgte byer.
Salget af byggegrunde går rigtig godt i Rebild Kommune.
Kommunen solgte i 2018 i alt 23 byggegrunde til private købere, der gerne vil bygge nyt. Det er knap så mange som i 2017, hvor der blev sat rekord med hele 26 solgte byggegrunde. I årene op til har salget af boliggrunde ligget på et noget lavere niveau.
Årlig vurdering af priser på byggegrunde
Politikerne i Rebild skal hvert år fastsætte priser for de boliggrunde, nedrivningsejendomme, landbrugslodder og andre ejendomme, som kommunen udbyder til salg. De vurderer og justerer priserne med afsæt i markedet, udbud, efterspørgsel med mere.
– Vi vil gerne fremme salget af byggegrunde i hele kommunen. Vi har derfor valgt at sætte priserne ned i de byer, hvor der ikke er solgt så mange grunde de seneste år. Med udsigten til en besparelse på 30 % i de byer, tror vi på, at vi kan fortsætte det gode grundsalg i 2019. Vores erfaringer fra en tidligere bosætningskampagne viser i hvert fald, at rabat på byggegrunde kan være med til at friste potentielle købere, siger borgmester Leon Sebbelin.

For at stimulere salget der hvor det ikke er gået så hurtigt, har Økonomiudvalget besluttet at nedsætte priserne med 30 % i disse byer:For at stimulere salget der hvor det ikke er gået så hurtigt, har Økonomiudvalget besluttet at nedsætte priserne med 30 % i disse byer:
• Nørager
• Bælum
• Blenstrup
• Mejlby
• Ravnkilde
• Rørbæk• Aarestrup 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler