torsdag, juni 13, 2024

Nyt loppemarked i Nørager blev en succes

Som annonceret i Nørager Avis i sidste uge, så afholdte 2 Nørager-borgere, i denne weekend, et stort loppemarked i sortebakkehallerne.

Det var lærer Tina Sørensen, Roligheden, og sygeplejestuderende Mette Eriksen, Fruerlund. Som baggrund for initiativet siger de samstemmende: ”Vi havde begge noget, som vi godt ville have solgt, og så fik vi ideen til selv at arrangere et stort loppemarked.”
Og man må jo sige, at det blev en succes. 62 stande blev det til, og så var der ikke plads til flere. ”Vi måtte sige nej til 22, som gerne ville have været med,” fortæller de. Derfor er det vel egentligt overflødigt at stille spørgsmålet, om det er noget, der vil blive gentaget. Det er der vist lagt op til.
Og hvis man ikke fik solgt så meget, så var der i hvert fald lejlighed til at nyde den hyggelige stemning.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler