tirsdag, juni 25, 2024

Private pasningsordninger i Oplev og Gl. Skørping fejrede fastelavn

Igen i år fejrede de to private pasningsordninger: Oplev Naturbørn og Gl. Skørping privat pasningsordning fastelavn.

Formiddagen startede med, at de største børn farvede fastelavnstønden inden den blev fyldt med lækkerier. Så var alle de fint udklædte børn klar til at slå katten af tønden og derefter hygge med det som var i tønden. Katteprinsessen og Katteprinsen blev Hannah og Jesse, som var meget stolte af de fine kroner. Efter leg og hygge var det tid til middagsmad, som i dagens anledning var pommes frites med nuggets, samt fastelavnsboller til dessert. Så var alle børn også klar til en god middagslur efter en rigtig hyggelig formiddag.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler