tirsdag, april 23, 2024

160 golfmedlemmer til regelmøde og flæsk

Gratis stegt flæsk og golf tiltrak en hisorisk mængde medlemmer til arrangementet.

Som optakt til den forestående golfsæson havde Volstrup Golfklub indkaldt til medlemsmøde torsdag d. 6. marts.

På dagsordenen var blandt andet foredrag om de nye golfregler, der trådte i kraft fra nytår – og som betyder flere markante ændringer for spillerne. Om det var foredraget eller tilbuddet om gratis stegt flæsk, der trak mest vides ikke, men i hvert fald var restauranten fyldt til bristepunktet med imponerende 160 medlemmer.
John Kjærgaard, der er medlem i naboklubben Hjarbæk Fjord Golfklub, holdt et spændende og lærerigt indlæg om de nye golfregler, og efterfølgende orienterede klubbens næstformand Hans Mikkelsen om løst og fast fra klubben. Som supplement hertil fortalte Carsten Oddershede om det nye sportsudvalg, der er blevet nedsat i Volstrup Golfklub, og som skal samle alle de forskellige turneringshold i klubben – dørene er åbne på disse hold til både nuværende og nye medlemmer.
Som afslutning på aftenen gav baneejer Jeppe Ugilt en status på forskellige projekter, der er lavet på banerne i løbet af vinteren, lige som der blev orienteret om planer for den forestående sæson. Aldrig før har så mange medlemmer været samlet på én gang, så det kan nærmest kaldes en historisk dag i Volstrup Golfklub.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler