torsdag, juni 13, 2024

Grødhætte og Ulven og stor åbningsfest

Solhverv Privatskole i Vebbestrup er inde i en meget travl periode med masser af aktivitet, der ikke kun drejer sig om undervisning.
I sidste uge har skolens 5. klasser opført den årlige musical og i år er det Grødhætte og Ulven, der er på programmet. Det er en fortolkning af det gamle stykke om Rødhætte og Ulven men her fremført i en ny og sjov udgave med en masse gode sange til.
Eleverne har selv lavet alle kostumer, kulisser og hele festsalen er pyntet med de flotteste elevproducerede malerier. De sidste tre måneder har stået i musicalens tegn, og tirsdag opførte eleverne for første gang musicalen for områdets børnehaver. Onsdag og torsdag var det så skolens elever, der så den sjove musical, inden der torsdag aften var rigtig premiere med besøg af elevernes familier i en stopfyldt festsal.
Det blev en vellykket forestilling og der var stor ros og selvfølgelig en rød rose til alle efter forestillingen. Bagefter var der ”kagebanket” for alle medvirkende og deres familier, der alle fik en rigtig god aften.
Da det i efteråret blev kendt, at Mariagerfjord Kommune agtede at lukke børnehaven Solstrålen, gik Solhverv Privatskole aktivt ind i kampen for at sikre en daginstitution i Vebbestrup. Skolen bød på Solstrålens lokaler, og 22.12.18 blev købet godkendt, så Solhverv Børnehave kunne starte op i de lokaler, hvor Solstrålen holdt til.
Alle børn i Solstrålen valgte at fortsætte i Solhverv Børnehave, så det var 26 børn der nærmest blot fortsatte i børnehave d. 2.1.2019.
Herefter gik skolens personale og en meget aktiv forældrekreds i gang med at renovere børnehaven.
Der er blevet arbejdet hårdt i mange uger og hele uge 9 var næsten alle forældre i gang med et stykke arbejde i forbindelse med renoveringen. Det blev fem dage med fuldt tryk på og højt humør, men resultatet er også blevet meget fint. Samtidig har kommunen godkendt Børnehaven Solhverv til at have 40 børn, så det var også et skulderklap.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler