lørdag, juli 20, 2024

Så er der igen tid til at svinge køllerne i Nørager

Lørdag d. 13. april blev minigolfbanen igen sat op i Anlægget i Nørager efter at have været i vinterhi siden sidst i oktober.
“En stor tak skal lyde til de mange fremmødte frivillige. 15 voksne og 5 børn gjorde at banen blev sat op på 2,5 time,” fortæller Sussi Lem, formand for Nørager Borger- og Håndværkerforening.
Banen er alt i alt i rigtig fin stand efter sidste års brug. Der er kun få små-reparationer som Nørager VedligeHOLD tager sig af.
“Det er prisværdigt, så godt der blev passet på banen sidste år. Under etableringen i maj sidste år lagde vi køller og bolde til fri afbenyttelse – de selv samme køller og bolde lagde der også da vi pakkede banen sammen sidst i oktober. Vi håber at brugerne af banen vil passe lige så godt på banen og udstyret i år,” pointerer Sussi Lem.
Sidste år var der stor aktivitet på banen af både borgere i Nørager, men også af besøgende i byen. Den blev brugt til personalearrangementer af lokale erhvervsdrivende, og den var sågar også et tilløbsstykke og medvirkende til mange besøg i byen hen over sommeren.
Det tyder på at den igen i år vil blive flittigt brugt. En nabo fortæller at allerede en lille time efter banen var genetableret kom de første spillere til banen. De blev næsten uden pause afløst af nye spillere, så allerede midt på eftermiddagen havde der været mindst 5 spillende hold.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler