mandag, april 15, 2024

Planlægningen af Haverslev byfest er i gang

Til årets byfest er der selvfølelig igen revy. (arkivfoto)

Så er arbejdsgruppen godt i gang med at planlægge den kommende byfest for Haverslev by og omegn. Arbejdsgruppen består bl.a. af repræsentanter fra de 3 foreninger Mejlby/Haverslev KFUM, Haverslev Idrætsforening og Haverslev Borgerforening.

Gruppen har lagt sig i selen for at lave en rigtig god uge for Jer, og det kræver selvfølgelig, at byens borgere bakker op om det forholdsvis store arbejde det er at stable en byfest på benene. En byfest der i udgangspunktet skal være en fest for byen, men som også gerne skulle give penge til de respektive foreninger til gavn for børn og unge i byen.
Byfestugen starter op søndag, med byvandring. I starten af ugen står den på sang i kirken. Onsdag er der bankospil med mange flotte sponsorerede gevinster.
Torsdag arrangerer den lokale løbeklub Run for Fun løb og gåtur.
Familieaftenen holdes igen om fredagen, hvor der arrangeres fællesspisning. Den fantastiske revy er på programmet igen i år. Der er søgt og bevilget midler fra Jutlander til nyt lydudstyr, så vi forventer og håber på, at lyden bliver helt i top. Haverslev Prisen skal også uddeles, så begynd allerede at lægge hovederne i blød. Der går rigtig mange rundt i byen, som laver et kæmpe stykke arbejde for byen, så du får her muligheden for at belønne denne person med en anerkendelse i form af Haverslev Prisen. Fredag aften vil der også være børnedisko, hvor den populære DJ Lua igen vil komme og lave en hyggelig aften for børnene.
Lørdagen starter som vanligt med fælles morgenkaffe for byens borgere. Børnene fra TUEN kan vi heller ikke undvære. De kommer og synger for os, og der er forlydender om, at der er en ny sang under forberedelse. Der vil være forskellige arrangementer i løbet af lørdag formiddag, her er indtil videre planlagt, veteranbil-udstilling, og et nyt indslag vil være bilboksning, hvor man vil have mulighed for at oddse på vinderbilen. Lørdag aften fortsætter vi succesen med temafest, hvor sidste års western-tema afløses af et nyt tema, som vil blive afsløret senere.
Der arbejdes på at arrangere forskellige fodboldkampe både torsdag og lørdag.
Tove Hjulmann fortæller at arbejdsgruppen har lavet et kæmpe forarbejde, så de håber på byens opbakning.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler