lørdag, juli 20, 2024

Venstre i Himmerland igen repræsenteret på Christiansborg

Det netop overståede folketingsvalg resulterede i en massiv fremgang for Venstre både i Nordjylland men især i Himmerland. Nu er der 5 nordjyske medlemmer i Venstres gruppe i Folketinget.
For Himmerlandskredsens nye Venstre-kandidat, Marie Bjerre, blev valget en kæmpe succes. Med 4.542 personlige stemmer i Himmerland og 8.627 personlige stemmer i hele Nordjylland blev hun en flot nummer 3 af Venstres kandidatfelt, og dermed valgt til Folketinget. Oven på den store opbakning udtaler en rørt Marie Bjerre:
”Jeg er utrolig beæret og stolt over, at så mange i Himmerland og i hele Nordjylland har bakket op om mit kandidatur. At 8.627 nordjyder har stemt personligt på mig, overgår langt mine forhåbninger. Det ville ikke være lykkes uden den fantastiske frivillige opbakning, som jeg har fået overalt. Tusind tak.”
Himmerlandskredsens Venstre formand Thorkild Bækkelund er utrolig glad for udfaldet af valget og oplever en stor forløsning af det arbejde, der startede i marts 2016, og efter en ihærdig målrettet indsats af kredsbestyrelsen, vælgerforeningerne, medlemmerne, erhvervslivet og ikke mindst kampagnegruppen bag Marie Bjerre resulterede i, at Venstre i Himmerland igen efter 8 år er repræsenteret på Christiansborg.
For Himmerland befolkning og erhvervsliv bliver kontakten til Christiansborg fremover meget kort. Marie Bjerre er bosat i Aalborg og vil deltage mange forskellige arrangementer med mulighed for personlig kontakt, hvilket er en fordel for alle.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler