torsdag, maj 23, 2024

Årets borger i Nørager er en klovn!

Nørager Byfest udnævnte torsdag aften Årets Borger 2019

Teltdugen i Nøragers byfesttelt var tæt på at lette, da Årets Borger 2019 blev afsløret torsdag aften.

De mange gæster stod i lang tid op og klappede, da formand for Nørager Borger- og Håndværkerforening, Sussi Lem, modtog den ærefulde titel i forbindelse byfestens gadefoldboldturnering. Sussi Lem havde forinden deltaget på et fodboldhold, hvor alle spillere var udklædt som klovne, så det var i skikkelse af en hvid klovn, at hun modtog hæderen.
Årets Borger 2018, Kristen Stagstrup, stod for afsløringen, og i sin tale til den nye modtager af titlen havde han bl.a. været på jagt i arkiverne og havde fundet alt, hvad der var blevet skrevet om Sussi Lem gennem årene, og det stod hurtigt klart for alle, at det var en særdeles aktiv person, der skulle have årets titel. Der var således citater fra en helt ung Sussi Lem, der havde været i avisen med alt fra hjemmebagte pizzaer, til deltagelse i børnedyrskue og til emneuger i skolen. Hendes store indsats i borgerforeningen, byens VedligeHold – frivillige, der laver forskelligt byforskønnelsesarbejde i byen – og alle de andre projekter, hun er involveret i, blev også fremhævet.
Det var en meget rørt Årets Borger, der efterfølgende stod på scenen og takkede for hæderen, selv om hun i den noget alternative fremtoning tørt kunne konstatere, at hun følte sig lidt som en klovn. I sine takkeord kunne Sussi Lem bl.a. fortælle, at det frivillige arbejde i lokalsamfundet er en del af hendes dna – noget hun elsker, og som hun slet ikke kan lade være med. Den populære prismodtager fik hele aftenen masser af lykønskninger, hvor det gennemgående ord var velfortjent.
Med titlen som Årets Borger følger bl.a. en hat og en trøje, samt forskellige pligter, og allerede lørdag formiddag var Sussi Lem på banen, da hun skulle åbne den årlige byfesttorvedag i midtbyen, og senere på dagen skulle hun gå forrest i flokken af tidligere Årets Borgere i et optog gennem byen. I næste uge hun så en af hovedkræfterne bag Nøragers fejring af Sankt Hans, så den nyudnævnte Borger hviler ikke på laurbærrene.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler