torsdag, april 18, 2024

iPad præmie til 1. gangs stemmer

Jonas, der til daglig går i 3. g. på Støvring Gymnasium, blev glad da han blev overrasket på tennisbanen.

Jonathan fik overrakt den iPad, han vandt, fordi han havde tilmeldt sig Rebild Kommunes sms-påmindelse, om at huske at stemme.

Jonathan Madsen Bentholm fra Skørping fyldte 19 år samme dag som der var valg til Europaparlamentet- det var altså første gang, han kunne stemme til et valg:
– jeg stemte selvfølgelig til begge valg, fortæller Jonathan og fortsætter,
– jeg kommer fra politisk interesseret og aktiv familie, så det er naturligt og vigtigt for mig, at bruge mine muligheder for at få indflydelse.
Jonathan går i 3. g på Støvring Gymnasium og går for tiden til eksamen – og så bruger han masser af tid på tennis og badminton. Vi fangende ham til en tennistime, hvor han træner børn og unge i Skørping.
Før valgene til EU-parlament og folketing, sendte Rebild Kommune en opfordring til ca. 3200 unge borgere mellem 18 og 29 år i Rebild Kommune, om at huske at bruge deres demokratiske mulighed for indflydelse. Opfordringen i e-boksen om at huske at stemme, blev fulgt af en sms-service, de unge kunne tilmelde sig, og der var en iPad på højkant. På valgdagene modtog de unge sms’er, som mindede om at stemme. Omkring 300 unge tilmeldte sig sms-servicen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler