torsdag, maj 23, 2024

Årets Fuglekonge 2019

Fuglekongerne Henrik og Henrik. Fuglekongen 2018, Henrik Jakobsen og Fuglekongen 2019, Henrik Hansen.

“Årets Fugleskydning startede som altid ud med optog fra torvet. Som så mange gange før var vejrguderne med deltagerne – og der var således hverken lyn eller torden.

Kimbrergarden førte taktfast an, og turen gik med raske skridt mod Bisgaardsvej, hvor Fuglekongen 2018, Henrik Jakobsen, skulle afhentes på bopælen. Her havde Ditte og Henrik lavet et havearbejde ud over det sædvanlige, og havde man taget et før/efter billede, så ville mange nok have svoret til, at Photoshop havde været inde over – Meget flot arbejde de havde lavet.
Efter et hyggeligt ophold, gik optoget videre ud mod skoven, hvor der skulle skydes. Her deltog 64 skytter. Nørager Jagt og Hundesportsforening stod for afvikling af skydningen og klarede det – som altid – perfekt. Mange tak for indsatsen fortæller Johnni Dam.
Om aftenen blev det afsløret til Borgerballet, hvem der blev årets Fuglekonge 2019. Det blev Henrik Hansen – stort tillykke.
Der skal lyde en tak for den store opbakning til Fugleskydningen, og en stor tak til byfestkomiteen for deres flotte arbejde. Tak for en fremragende byfest.”

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler