søndag, april 21, 2024

Ny parkeringsplads i Nørager

I mandags kunne entreprenørfirmaet Mortensen og Nymark fra Klarup aflevere arbejdet med etablering af en ny parkeringsplads i Nørager.

Det er det tidligere grønne område, der har ligget over for det tidligere rådhus (og dermed det kommende friplejehjem), der nu er omdannet til P-plads. Lige til det sidste havde entreprenøren travlt for at klargøre det nye parkeringsplads, så den kunne blive færdig til aflevering i mandags. Billedet her er fra torsdag i sidste uge, hvor den sidste asfaltbelægning blev lagt, og derefter blev stregerne malet i fredags.
Man må også sige, at P-pladsen har været meget tiltrængt efter, at den tidligere rådhusgrund var solgt til etablering af friplejehjemmet. Der har nærmeste været trafikkaos i byen den sidste måned, hvor bl.a. de ansatte på rådhuset har måttet finde parkeringsmuliggeder rundt om i byen. Flere borgere i byen har da også undret sig over, at kommunen først har sat arbejdet i gang så sent, eftersom man har vidst, at parkeringsmulighederne på den tidligere rådhusgrund ikke længere ville være til rådighed, når byggeriet af friplejehjemmet blev sat i gang.
Man har i byen også undret sig over, at der kun etableres 55 nye p-pladser, som det nye område giver mulighed for, når der nu er ansat 80-90 mennesker på rådhuset. Det er derfor oplagt, at der fortsat vil være behov til etablering af nye P-pladser, hvis kommunen skal leve op til de krav, som man stiller til andre bygherrer.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler