onsdag, maj 29, 2024

Fåredag med andet end får

Det hedder ganske vist Fåredag, men der er meget andet end får på programmet, når Boldrup Museumsforening byder ind til aktivitetsdag

an kan få en tur i hestevogn, opleve markarbejde med heste, skyde med bue og pil, hjælpe smeden ved essen, købe grillet dansk lam, spise sig mæt i det store himmerlandske kagebord, møde museets trold og meget, meget mere. Og så kan man selvfølgelig også se museets får blive klippet, deraf navnet.
– Vi har såmænd ikke så meget nyt på plakaten i år, men vi synes, vi har fået lavet et rigtigt spændende program. Vi er så heldige, at vi igen i år har fået fat i en rigtig dygtig fårehyrde, der vil vise gæsterne sine hyrdehundes fantastiske evner. Og nu vi er ved dyr med specielle evner, så er kommer der også en og laver opvisning med en imponerende, trænet skovhest, der deltager i både nationale og internationale konkurrencer, fortæller museumsforeningens forkvinde, Karen Somerset.
Der vil også være forskellige salgsboder, hvor man kan købe honning fra museets bier, blomster og bær, pileflet m.m.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler