torsdag, juli 18, 2024

Massiv regn oversvømmer tunnel ved Sortebakkeskolen

De massive regnmængder der i løbet af lørdag ramte danmark satte mange haver, veje, marker og kloaksystemer under pres. I Stenild måtte man aflyse det planlagte havetraktortræk stævne, og vejret indbød ikke til udendørs aktiviteter. I løbet af lørdag nat og søndag var regnvandet dog de fleste steder sunket og i stedet efterladt jorden fugtig og mudret. Cykeltunnelen ved Sortebakkeskolen, fra Grynderup/Rørbæk, viste sig dog at ligge så lavt at vandet ikke kunne ledes væk. Billedet her, der er taget mandag formiddag, viser hvordan den oversvømmede tunnel stadig kæmper med vandmængden.
Send gerne dit regnvejrsbillede til Nørager Avis på avis@norageravis.dk

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler