torsdag, juni 13, 2024

Gregers Krabbe har vokseværk

De lokale ildsjæle i Aarestrup må siges at have fået succes med oprettelsen af
såvel naturvuggestue- og børnehave samt friskole.

I det senAeste års tid har der været mange forespørgsler samt indskrivninger fra familier, som har hørt godt om de pædagogiske tilbud.
Anna Bobach, der er bestyrelsesformand fortæller: ”Det er en meget positiv tendens vi ser lige nu, og det glæder både ansatte, bestyrelse og forældre på Gregers Krabbe, at vi bliver valgt til. Vi er en mindre institution med nærhed og tæt kendskab til vores forældre og børn. Vi er gode til at hilse på hinanden, og på den måde bliver vores børn set hver i sær, og man skal ikke underkende denne betydning.”
På Gregers Krabbe har daginstitutionerne en naturprofil, hvilket i praksis betyder, at udelivet og de pædagogiske aktiviteter går hånd i hånAd.
Anna Bobach fortsætter: ”Vi ligger i et naturskønt smørhul i kanten af Rold Skov, og skoven og lokalområdet benyttes i høj grad i dagligdagen. Børn og personale benytter også vores bus med jævne mellemrum, og det er en luksus, at vi kan planlægge ture til eksempelvis: Stranden, Røverknolden og Limfjordsmuseet. Gode og lærerige oplevelser er vigtige for vores børn og os som forældre. Dét synes jeg er ganske særligt for vores tilbud her på Gregers Krabbe”.
Gregers Krabbe Friskolen har som daginstitutionerne mærket en øget interesse den seneste tid. I alt 117 elever er indskrevet til skolestart onsdag d. 14. august, og dette er en stigning på 16 elever sammenlignet med skoleopstarten i 2018.
”Jeg tolker det stigende elevtal som et udtryk for, at vi gør mange ting rigtigt. Både pædagogisk og i forhold til, at vi har forbedret vores faciliteter markant gennem de seneste år”, udtaler skoleleder Lars Øgendahl Overgaard”.
Friskolen har de seneste to år investeret i en ny legeplads og nye skolemøbler. Første skoledag blev den nyrenoverede 1. sal indviet, som har fået tilføjet to nye klasselokaler, to grupperum samt flere toiletter. Dagen blev fejret med kagemand og saft til alle børn, ansatte og fremmødte forældre.
”Det er stort, at få lov til sammen med en aktiv forældrekreds at skabe de optimale rammer for så mange børns skoledag. Det er utrolig meningsgivende, og jeg er meget stolt over de nye faciliteter vi kan tilbyde vores elever”, lyder det fra skoleleder Lars Øgendahl Overgaard.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler