torsdag, juni 13, 2024

Masser af æblemost i Boldrup

Det er nok muligt at 2019 er et dårligt æbleår, men det mærkede man intet til, da der søndag blev holdt æblepressedag på Boldrup Museum.
Allerede inden arrangementet officielt åbnede, stod de første gæster klar med poser fyldt med æbler, og hele dagen strømmede det ind med gæster, der tilbragte nogle hyggelige timer med at lave deres egen gyldne æblemost. Arrangementet tiltrækker altid flere generationer, og rigtig meget af dagens most var resultatet af et frugtbart samarbejde mellem bedsteforældre og børnebørn.
Den solbeskinnede, men kølige eftermiddag gav gæsterne røde kinder og en sund appetit, og indenfor blev der da også spist flittigt af de forskellige æblekager, som arrangøren – Boldrup Museumsforening – havde bagt til dagen.
Også museets dyr fik søde sager denne dag. De mange æblerester blev nemlig efterfølgende serveret for de lækkersultne dyr, og museets får stod hele dagen og fulgte nøje med i arbejdet ved æblepressen for at være sikre på at være på pletten i rette tid.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler