onsdag, maj 29, 2024

Nørager-pensionister på Bornholm

Nørager Pensionistforenings ”lange” rejse i år gik til Bornholm med 5 dejlige dage med gode oplevelser.

Rejselederen havde mange års erfaring, så der blev fortalt utrolig meget på både turen ud og hjem og ikke mindst på Bornholm. Turen var begunstiget med 2 dage med rigtig godt efterårsvejr og kun én dag med lidt ”regn og rusk”, så dagsprogrammer blev afpasset efter det. Ud over de traditionelle ting, som man ”skal” se på solskinsøen, fandt rejselederen også mindre, men seværdige ting som f.eks. en samling af store og små sten, som en lokal bornholmer (Hans Schouw Andersen) har brugt mange vintre på som stenhuggerarbejde: ”Slaus Stene”.
Årets sidste tur kommer den 22. oktober, og den rummer dels en rundvisning på Nørlund Slot og dels en rundtur i den østlige del af Mariagerfjord Kommune. Der sluttes af med god mad i Sortebakkehallernes Cafeterie.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler