torsdag, maj 23, 2024

Rundkørslen ved Haverslev får nu tilføjet endnu en virksomhed

OK Tankanlægget forventes klar allerede i februar 2020

I 2017 åbnede Sunset Boulevard en restaurant i Haverslev, lige i rundkørslen imod Haverslev By.

Ret hurtig herefter var der også en 16 stationers Tesla opladestation til El-biler klar. Indehaveren af den 4.000 kvm. store grund og Bygherre Niels Kristian Bisgaard, har hele tiden haft udvidelsen med et ubemandet tankanlæg med i planerne.
Nu tilføjer OK en ny tankstation til bybilledet. Efter lidt tovtrækkerier med kommunen, omkring tilladelsen til et stort skilt, større end det der er tilladt i lokalplanen, forudser OK nu at de er klar til åbning allerede i februar 2020. Den nærmeste OK tank ligger i dag i Nørager og drives, efter Daglig Brugsen i Nørager lukkede, af Nørager Brugsforening. Her er der også tilkoblet en vaskehal der dog ligger på en anden adresse.
Tankstationen, kommer ud over tankanlæg, også til at indeholde en stor vaskehal. Kun 200 meter derfra ligger i dag Circle K også med både tankanlæg og vaskehal.
Rundkørslen ved Haverslev og de tilhørende industriveje er efterhånden godt fyldt ud. Her ligger i omegnen af 15 vidt forskellige firmaer, lige fra kontorforsyning, svinetransport til modetøj.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler