lørdag, juli 20, 2024

Gymnastikforening lover ømme muskler og sved på panden Husk at have det sjovt – det er SÅ sundt

Efteråret er over os og mulighederne for ”lige at skulle ordne” noget ude i haven er ved at være udtømt. Det varer ikke længe, inden det er for koldt til at opfinde projekter i garagen for at have et lille fritsted – og nu nærmer vi os oveni købet tiden, hvor konen begynder at snakke om julekasser fra loftet og lyskæder i forhaven. Der skal ske noget…

Klidboller og kødløse dage. Klima og slankekure – vi kender det alle. Vi hører meget fra alle sider om, at vi skal leve sundere, passe bedre på miljøet og ikke mindst bedre på os selv – og det skal vi! Der er god mening med al ”galskaben” – livet bliver bare skønnere, hvis vi passer på det. MEN det behøver ikke være så alvorligt. I Nørager er vi så heldige, at her er en bred vifte af aktiviteter, hvor vi både individuelt og som hold kan få rørt os og ikke mindst have det sjovt imens. Det fortæller Dorthe Sennenwald fra Sortebakken Gymnastik Forening. De vil gerne invitere alle byens mænd og raske drenge til FloorBall.
Dorthe fortsætter: ”Uanset om du er nybegynder, øvet eller vil supplere din øvrige træning med noget sjovt indendørs”
Der er plads til alle. Der vil være unge gazeller på holdet, der lystigt springer rundt oppe foran, så man får sved på panden bare ved tanken, men ligesom på savannen er der også brug for et par vandbøfler, der lidt mere adstadigt holder skansen og forsvaret og brillerer med et par velplacerede langskud op ad banen… eller prøver det. Der er kort sagt plads til alle.
Dorthe Sennenwald, der er talsmand for Gymnastikforeningen runder af med at Konditionen nok skal komme og vi lover dig ømme muskler efter de første par gange, hvis du ikke er i form, derefter er der risikofor selv at nå gazelle-stadiet. Det er alle tiders chance for at hygge sig lidt med vennerne, udfordre svigersønnen, kollegaen eller naboen og lære de andre i byen bedre at kende. Vi mangler spillere og vil gerne have dig med på holdet. Reglerne? Det er såmænd ikke så kompliceret. Der skal scores i modstandernes ende, man må kun ramme bolden med sin stav – og resten forklarer Kalle Andersen når I står på banen. På med noget tøj, du kan røre dig i og et par indendørs sko og så er du klar. Og konen? Tjoo hun skal nok smile anerkendende, når du midt i sæsonen bliver nødt til at spænde livremme lidt længere ind i takt med at maven forsvinder. Lidt behørig omsorg til dine ømme muskler kan vi ikke garantere, men kun opfordre stærkt til og hendes projekter har du ugens andre seks dage til at nå – og hun ved jo hvor meget hun selv hygger sig, når hun er afsted til gymnastik og bliver konen misundelig, så ER FloorBall også for kvinder.

Sortebakken
Gymnastik Forening
vil gerne invitere byens mænd og raske drenge til at prøve
FloorBall
Mandag fra kl. 19.30 – 21.00

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler