lørdag, juli 13, 2024

”Livet er ikke det værste, man har” Kig-Ind byder på musik, sang, kaffe og kage

Teatret Optimis, der består af Visesanger Allan Høier(tv) og guitarist Erik Axel Westberg, synger og spiller en lang række af Benny Andersens samge og viser. Det kan man opleve både i Kig-Ind og i Onsild Musikefterskole.

Både i Kig- Ind i Nørager og i Onsild Musikefterskole kan man opleve dette arrangemnet.
Det er teaterkredsen MariagerFjord der har arrangeret de to på hinanden følgende forestillinger.

Både melodi og sætninger, der kommer lige efter denne overskrift kender de fleste danskere:= ”om lidt er kaffen klar” . og ordene, de er af vor nationalskjald Benny Andersen,( 1928- 2018), – en elsket dansk digter, lyriker, forfatter komponist og pianist.
Han har udgivet digtsamlinger, noveller, romaner, essays og børnebøger. Bl..a. om Snøvsen. Han har endvidere skrevet tv- og teaterdramatik. Benny Andersen er den mest læste og sungne moderne danske lyriker. Han mestrede det danske sprog på en underfundig måde, hvor han bragte ordspil og anden leg med ord ind i lyrikken i kombination med humor, skæve synsvinkler og små puf til danskernes dobbeltmoral.
Benny Andersen ’s første digtsamling ” Den musikalske ål” udkom i 1960. Mest kendt er Svantes viser fra 1972. Hans samlede digte 1960 – 1996 slog alle rekorder for lyrik og er udkommet i 130.000 eksemplarer.
Teaterkredsen Mariagerfjord har arrangeret ikke mindre end 2 på hinanden følgende forestillinger med Teatret Optimis, ved visesanger Allan Høier og guitarist Erik Axel Westberg, som vil synge og spille vores mest populære digters eminente og folkekære viser.
Publikum kan glæde sig til en humoristisk og glædespredende cabaret. Begge steder vil der kunne købes vand/kaffe og kage.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler