lørdag, juli 20, 2024

Sortebakkens Gymnastikforening med til ”Løvemøde”

Som opfølgning på Lion Club Rebilds støtte til Sortebakken Gymnastik Forenings projekt med at få udsatte børn og nydanske børn til at deltage i foreningens aktiviteter, var formanden Dorthe Sennenwaldt og instruktør Anne Lund Gormsen inviteret til “Løvernes” bestyrelsesmøde på Rold Storkro.
Efter hyggelig fællessang og lidt godt at spise viste Anne og Dorthe Lions betyrelse billeder af holdene med de gymnaster, der har fået dragter og sko sponsoreret af midlerne fra Lions Club, mens de forklarede om baggrunden for indsatsen og krydrede med små anekdoter om børnenes glæde.
Vi har oplevet små piger, der var så stolte over deres nye gymnastikdragter, at de ikke ville klæde om efter træningen, fortalte deres instruktør, ligesom der er en lille syrisk pige, der spændt tæller dagene til næste gang, hun skal til gymnastik og derfor hurtigt lærte at tælle til syv på dansk.
Bestyrelsen havde mange uddybende spørgsmål til oplægget og fulgte interesserede med i beskrivelsen af samarbejdet med flere lokale indstanser og var glade for at se udbyttet af deres støtte.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler