onsdag, maj 29, 2024

Advent og julesangaften

Blomstre som en rosengård
Advent- og julesangaften

Salmer og sange, der knytter sig til advent og jul danner rammen om et poetisk og lysfyldt åndehul midt i juletravlhed og decembermørke.

Fortællinger og betragtninger binder fællessange og – salmer sammen til en helhed, der besinder sig på det væsentlige: budskabet, forventningen og glæden.

 

 

 

Anette Kjær arbejder som freelance foredragsholder, sanger og underviser og er derudover fastansat som organist ved to kirker i Himmerland, hvor hun bl.a. har taget initiativ til og er leder af Midthimmerlands kirkehøjskole.

Hun er diplomuddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium og har sunget bl.a. på Den Jyske Opera som solist og som assistent i Den Jyske Operas Kor. Hun er desuden uddannet organist fra kirkemusikskolen i Vestervig og har læst idéhistorie (kandidat-delen) på Aarhus Universitet.

Anette Kjær har siden 1994 haft en omfattende foredragsvirksomhed med emner af stor spændvidde.  Hun har været gæstelærer på flere højskoler, skrevet artikler til “Sanghåndbogen” og har i samarbejde med komponist og organist Erling Lindgren og de to jazzmusikere, Peter Vuust og Christian Vuust udgivet to anmelderroste cd’er med sange fra den 18. udgave af højskolesangbogen; ”Så syng da, Danmark, lad hjertet tale…”  I og II (hhv. 2007 og 2013).

Aftenen er arrangeret af Nørager Pensionistforening, Menighedsrådet og Kig Ind

 

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler