torsdag, maj 23, 2024

Gratis mad ved spise sammen aften i Sognehuset Som tak for omsorgen for flygtningene

Denne gang er maden gratis for samtlige deltagere. Det er foreningens tak for alt det tøj, fodtøj, sengetøj, legetøj og køkkentøj, som beboere på egnen har foræret til flygtningene.

Maden er gratis ved den næste spise sammen aften for flygnnge og borgere. Maden der laves er fra mange forskellige nationaliteter.

Foreningen til integration af flygtninge i Nørager er igen klar til en spise sammen aften, hvor byens flygtninge mødes med de lokale beboere omkring et måltid mad op til advent. På grund af travlhed i medborgerhuset Kig Ind er arrangementet denne gang flyttet til Sognehuset i Nørager. Der serveres både afrikansk, syrisk og dansk mad, så at der er noget for enhver smag. Maden er tilberedt af flygtninge, der er villige til at fortælle om, hvilke ingredienser maden er lavet af. Den anrettes på et stort ta’ selv bord.
Foreningens bestyrelse håber på stor tilslutning til samværet, og at de lokale beboere vil blande sig med de deltagende flygtninge for at få en god snak hen over bordene om lokale emner. Aftenen er præget af advent, idet der synges adventssalmer, ligesom kirkesekretær

Ellen Christine Vestergaard, Nørager

Helena Schmidt læser en julehistorie. Der holdes auktion over sponsorerede gaver.
”Denne gang er maden gratis for samtlige deltagere. Det er foreningens tak for alt det tøj, fodtøj, sengetøj, legetøj og køkkentøj, som beboere på egnen har foræret til flygtningene, men her op til vinter modtager vi stadig gerne brugte effekter”, tilføjer foreningens formand, Ellen Christine Vestergaard, Nørager.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler