søndag, maj 19, 2024

Seniorer afholdte juleafslutning på Engparken

De aktive seniorers gymnastikhold afholdte sidste tirsdag juleafslutning for hele holdet.

Gymnastikholdet fra Rørbæk-Grynderup-Stenild Seniorers der mødes til gymnastik, en gang om ugen, på Engparken i Rørbæk havde denne dag valgt at afslutte gymnastiktimen med en juleafslutning med alt hvad der tilhører.
Alt startede som normalt med gymnastik en time og her kom alle muskler godt igennem pensionisterne kom godt gennem alle kroppens muskler og lidt rytme sidst. Godt forpustede var alle dletagerne nu klar til at gå videre med dagens mere julede indslag.
Her var det tid til et par stykker mad og kaffe med Sønderjyske småkager. Alle havde haft en pakke med og nu var der rafletid – grin og gavespil. Alle endte med at på en pakke med og der blev ønsket god jul og på gensyn i det nye år til nok en gang træning.
Tak til Sonja Larsen for god undervisning og Herdis og Birte for kaffe og hjemmebag.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler