torsdag, maj 23, 2024

Bedsteforældredag i Gregers Krabbe Naturbørnehave

Fredag den 29. november var området ved Gregers Krabbe Naturbørnehave, vuggestue og friskole fyldt op med biler.

I børnehaven var der nemlig bedsteforældredag, så her var fyldt op med bedsteforældre, glade børnebørn og julestemning. En formiddag hvor der igen i år, var gjort rigtig meget ud af det hele. Der blev hygget med juleklip, dekorationer, gaveindpakning og pebernøddebagning. En dejlig dag, børnene altid ser frem til. Hvor de er på hjemmebane og viser deres skønne børnehave frem og kan julehygge med deres bedsteforældre. Og mange var så heldige, at holde tidlig weekend og tage med sine bedsteforældre hjem, da arrangementet sluttede lidt over middag.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler