lørdag, juli 20, 2024

Lokalrådet for Nørager og Rørbæk har i 2019 bevilliget midler for næsten 60.000

En af ansøgerne til Lokalrådet, kom fra Multihuset i Rørbæk. De ønskede økonomisk hjælp til etablering af udeområde.

Til det sidste møde i Lokalrådet i 2019 var der indkommet 3 ansøgninger som Lokalrådet skulle tage stilling til.

Alle ansøgningerne kunne imødekommes positivt. Samtidig kunne der gøres status på 2019 – hvor der er tildelt midler til forskellige projekter og foreninger for næsten 60.000 kr. Flere af disse projekter, som blandt andet tæller den nye scenebelysning i Kig Ind og etablering af ude-område ved Multihallen i Rørbæk, er allerede blevet til virkelighed. ”Vi er kun glade for at kunne gøre en positiv forskel for de projekter som planlægges i vort lokalområde,” mener formanden for Lokalrådet, André Ellegaard Jensen.
Kort før sommerferien modtog Lokalrådet en henvendelse fra et reklame-bureau.– de ville gerne producere en reklamefilm for vores Lokalområde. Firmaet har erfaring med at producere sådanne film fra flere steder i landet. Lokalrådet takkede på deres møde i november ja til dette tilbud, og med støtte fra virksomheder i vores lokalområde, ser filmen nu ud til at kunne blive en realitet i det nye år. ”Vi glæder os til at se det endelige resultat – også så vi kan dele filmen, og gøre opmærksom på vores 2 byer,” tilføjer André Ellegaard Jensen og fortsætter:
Med denne positive udgang på 2019, ser Lokalrådet frem til at kunne fortsætte sit virke i 2020, til at kunne støtte flere projekter, foreninger og ideer, og ønsker alle en glædelig jul og godt nytår.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler