lørdag, juni 22, 2024

Irsk aften i Kig Ind

Irsk aften med Tom Donovan i Kig Ind
Den irske troubadour Tom Donovan gæster Nørager Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind fredag den 31. januar. Der er lagt op til en fest, hvor gæsterne inden koncerten får serveret en irsk stuvning. Derudover er der mulighed for at købe special øl og irish coffee. Billetter kan købes på www.himmerlandsbilletten.dk.
Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst! Tom har i de sidste 22 år boet i Danmark og i 38 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.
Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved -Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.
I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen 101 Songs and Ballads from Ireland, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin. I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade Alive O, og i 2005 kom Enchanted Tales – en vellykket samling af egne numre. Albummet The Solstice Fire er fra 2008 og det aktuelle album Sonnets & Madrigrals fra 2010. Det meget roste album “ Skagen Rose” kom august 2011. Nyeste udgivelse er fra jan 2017 albummet “portrait” med egne

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler