torsdag, juli 18, 2024

Støvring eSport byder indenfor

Åbent Hus og dialogmøde med Støvring eSport.

Vi holder ugentligt Åbent Hus i den nye forening indtil vi starter aktiviteterne op medio februar. Dette for at styrke dialogen med vores medlemmer.
Torsten Topbjerg, formand for Støvring eSport fortæller ”Vi er jo en hel ny forening. Vi havde hverken lokaler, maskiner, frivillige medlemmer eller penge da vi startede op i foråret 2019. Derfor har det også været svært at have en dialog med potentielle medlemmer og spillere når man ikke har haft noget konkret at vise frem. Det har vi så nu da vores lokaler næsten er færdige. Derfor er det også oplagt at vi søger netop snakken om hvad det er for en forening vi skal være. Alle, som bare har den mindste nysgerrighed på eSport og gaming, er derfor også mere end velkommen til at kigge forbi når vi byder indenfor.”
Der er masser at snakke om ifølge Torsten Topbjerg. Selvom lokalerne lige nu mest ligner et, gør det selv tilbud, ved foreningen både hvordan de nye lokaler bliver indrettet samt hvad gamer pc’er der skal indkøbes.
”Formålet med vores Åbent Hus-dage er selvfølgeligt primært at vise rundt i lokalerne og her fortælle hvordan de bliver indrettet. Vi vil dog mindst lige så meget gerne snakke med vores kommende medlemmer om hvad typer af spil vi skal træne og deltage i turneringer med. Måske går der også nogle rundt som har en lille eSports træner gemt i maven. De er også meget velkomne til vores Åbent Hus-dage.”

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler