onsdag, maj 29, 2024

GlobalTools vinder Rebild Kommunes erhvervspris 2020

Hvert år uddeles en erhvervspris, Vækst- og Udviklingsprisen, til enten én person, virksomhed eller organisation, som har gjort en ekstraordinær indsats for erhvervslivet i Rebild Kommune. Og i år var ingen undtagelse.

Onsdag aften, den 5. februar, blev vinderen fundet blandt 3 kandidater til Årsmøde for erhvervsdrivende i Rebild Kommune, som blev afholdt hos Mekoprint i Støvring. Og vinderen blev GlobalTools ApS.
GlobalTools sælger kvalitetsværktøj, sikkerhedsudstyr og kvalitetsmaskiner online til hele Skandinavien, og ejes og drives af den lokale ildsjæl, Stefan Berg fra Støvring.
– Stefan Bergs måde at drive sin forretning på beskrives som indbegrebet af ”godt købmandskab”. Han driver sin forretning med enestående og vaskeægte iværksætterånd, med masser af innovation og fremdrift. Stefan ser muligheder, og har formået at bruge de online muligheder kombineret med solide købmandsværdier, hvilket giver ham en god kontakt til sin målgruppe og kunder, udtaler erhvervs- og turistchef Jane Bejlegaard Lindberg om nominering af GlobalTools.
– GlobalTools har formået at udfordre den traditionelle e-handelsmodel ved at have et stort fokus på, at invitere sin kunder ind i de fysiske rammer, for at teste og se produkterne, da dette netop er målgruppens behov i købsbeslutningen. Derudover formår Stefan konstant at udvikle virksomheden, hvilket gør at de vækster – både på bundlinjen og i antallet af modtagelse af Gazellepriser, uddyber Jane Bejlegaard Lindberg.
GlobalTools, der har sin daglige gang i Business Park Nord i Støvring, var meget beæret over at modtage Vækst- og Udviklingsprisen 2020, og selvom Stefan Berg, ikke selv kunne være til stede under prisoverrækkelsen, men i stedet kunne sende 2 medarbejdere som repræsentanter for GlobalTools, var han dog med på video.
– Det betyder meget for mig, mine medarbejdere og GlobalTools, at vi bliver lagt mærke til i forhold til alle de ting, som vi arbejder med, og den udvikling, som virksomheden har været igennem de seneste par år. Det er jeg rigtig stolt over. Og det er en stor ære at få tildelt denne erhvervspris, udtaler Stefan Berg.
– Som en strategiske del af vores udvikling, har vi valgt, at vi til sommer skal flytte i et helt nyt domicil i Porsborgparken, hvor en ny Erhvervspark tæt på motorvejen er i gang med at blive bygget. Det bliver spændende for os at komme på plads i disse nye rammer, samt at have mulighed for at optimere på vores lagerstyring, afslutter Stefan Berg.
Udover en specialdesignet statuette fra den lokale plastproducent Induflex, blomster og et gavekort på 10.000 kr. får GlobalTools også æren af, at sidde med i udvælgelseskomiteen, når næste års vinder af Vækst- og Udviklingspris skal udvælges. Udover vinderen var 2 andre kandiater også i spil til at vinde prisen. Disse var Cykelgear og Vagn Kristensen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler