tirsdag, juni 25, 2024

Slagteren i Nørager er ikke på vej væk

Travlhed hos Johnnys Kød

Der lyder rosende ord fra mange sider, når talen falder på kødvarer, færdigretter og smørrebrød fra den lokale slagter, Johnnys Kød på Grynderupvejen. Og det giver travlhed ikke blot i butikken, men også med leverancer ud af huset.

Det gælder både, når det drejer sig om mad til private arrangementer, og det gælder leverancer af produkter til andre handlende. Her er det specielt leverpostej, som for tiden er en stor artikel. Ikke mindre end 1,2 tons leverpostej leveres der til Rema 1000 i Aars hver uge, fortæller slagter Johnny Christensen.

Som bekendt har slagtermesteren tidligere haft en afdeling hos Rema 1000. Det var da, han ophørte med det, at han etablerede sig i Nørager. Men Aars kunderne har ikke villet slippe ham helt. Ud over, at der leveres leverpostej til Rema 1000, så kan Johnny Christensen glæde sig over også at have mange private kunder fra Aars området, der tager turen til Nørager for at gøre deres indkøb her.

Johnny har derfor haft overvejelser om at lave et udsalg i Aars, men de planer er nu skrinlagte, da det pågældende lokale, som han havde kigget på, har vist sig at ville kræve en alt for stor ombygning for at kunne godkende til formålet.

Planerne om en afdeling i Aars, der nu er skrinlagt, har i øvrigt givet anledning til forlydender i Nørager om, at det hele skulle flyttes til Aars, og at butikken i Nørager skulle  nedlægges. ”Men det har aldrig været planen,” siger Johnny Christensen.

Mad ud af huset fra Johnnys Kød er tydeligvis af en kvalitet, som køberne er særdeles tilfredse med. Det kan aflæses ud fra, at netop mad ud af huset i dag udgør halvdelen af butikkens omsætning. Det drejer sig om både smørrebrød, håndmadder pålægsbord, tapas anretninger og forskellige former for festmenuer m.v.

Specielt har Johnny Christensen et stort ønske om at øge omfanget af færdigretter ud af huset. For at der er tidsmæssig plads hertil, har det vist sig nødvendig at holde butikken lukket de to første dage i ugen samt onsdag formiddag. Men det passer rimeligt med, at det specielt er de sidste dage i ugen, at kundetilstrømningen er stor.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler