onsdag, juni 19, 2024

Fra den Sociale Fællesliste til Socialdemokratiet

Efter at den Sociale Fællesliste Rebild i weekenden valgte at nedlægge sig selv har Rasmus Rask valgt at fortsætte sit politiske liv hos Socialdemokratiet.

Rasmus Rask er i gang med sin 2. periode i Rebild byråd og har efter grundig overvejelse besluttet, at lysten til at fortsætte stadig er der.
Jeg har i 6 år repræsenteret Den Sociale Fællesliste i byrådet og arbejdet med kultur og fritid, teknik og miljø og sundhed – i denne periode har specielt sundhedsudvalget budt på mange udfordringer, som vi i fællesskab skal forsøge at finde de bedste løsninger på. Det har jeg i høj grad gjort med Allan Jæger og vi har i denne periode haft et særdeles godt samarbejde og opdaget at vi har et meget stort værdifællesskab. Det er derfor oplagt at jeg nu fortsætter mit politiske arbejde i Socialdemokratiet udtaler Rasmus Rask. På spørgsmålet om hvorfor det blev Socialdemokratiet svarer Rasmus, at det giver rigtig god mening at vælge Socialdemokratiet nu, hvor de, efter hans udsagn, igen har valgt at stille sig på det politiske ståsted, hvor det at tage hånd om de udsatte, kæmpe for vores børn og højne velfærden igen er i højsædet.
Allan Jæger er personligt glad for, at han på den socialdemokratiske byrådsgruppes vegne kan byde Rasmus Rask velkommen i gruppen. Nu hvor man har valgt at opløse den sociale fællesliste, så er vi rigtig glade for, at Rasmus har valgt at fortsætte sit politiske virke hos socialdemokratiet.
Vi er et par stykker, som har fornøjelsen af at arbejde sammen med Rasmus i kultur og fritid samt sundhedsudvalget. Her oplever vi at han er seriøs, ordentlig og ikke mindst forberedt til vores møder og klar til at tage beslutninger. Vi oplever også at hans holdninger og meninger ligger helt i tråd med de socialdemokratiske værdier, så vi er ikke i tvivl om at han passer rigtig godt ind hos os og vi ser ham som en god og stærk ressource for socialdemokratiet i Rebild kommune. Vi glæder os til at kunne fortsætte samarbejdet med Rasmus og at det nu sker som en del af vores gruppe gør det bare endnu mere positivt udtaler Allan Jæger
André Ellegaard Jensen, der er formand for Socialdemokratiet i Rebild Øst siger:
”I det socialdemokratiske bagland byder vi også Rasmus hjerteligt velkommen. Vi ser frem til samarbejdet om det politiske og glæder os til mange gode stunder sammen i organisationen. Vi er rigtig glade for at Rasmus har valgt at blive medlem her hos os i Rebild Øst”

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler