onsdag, juni 19, 2024

Business Rebild udpeger finalist i bæredygtighedskonkurrence

På fællesbilledet ses fra venstre Jane Bejlegaard Lindberg (Erhvervs- og Turistchef, Business Rebild), Suzette Andersen (Visuel konsulent, Induflex), Rasmus Hosbond Sørensen (Salgschef, Induflex) og Leon Sebbelin (Borgmester, Rebild Kommune).

Borgmester Leon Sebbelin og Erhvervs- og Turistchef Jane Bejlegaard Lindberg har sammen med Business Rebild den. 5. maj udnævnt den lokale vinder af bæredygtighedskonkurrencen Tag Fat.

Vinderen blev virksomheden Induflex, der således går videre til finalen hos den socialøkonomiske virksomhed Råt&Godt i Aalborg d. 14. maj.
Blandt en række meget forskellige virksomheder i Rebild Kommune har borgmester Leon Sebbelin og Erhvervs- og Turistchef Jane Bejlegaard Lindberg, Business Rebild, i dag valgt at sende plastvirksomheden Induflex A/S videre til finalen i den nordjyske Tag Fat-konkurrence om bæredygtighed. Bag konkurrencen står Erhvervshus Nordjylland, og udvælgelseskomitéen i den lokale delfinale af Tag Fat bestod af fagpersoner inden for cirkulær økonomi og forretningsudvikling fra bl.a. Erhvervshus Nordjylland og Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark.
Induflex er en 30 år gammel familievirksomhed med speciale i plast og plastbearbejdning, og den Støvring-baserede virksomhed arbejder i sagens natur med et materiale, der er en meget synlig del af debatten om jordklodens forurening. Derfor har Induflex sat alle sejl til for at arbejde med bl.a. ressourceoptimering og innovation, ligesom virksomheden har indledt et tæt samarbejde med Aalborg Universitet, Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark og Business Rebild, der har ført til udviklingen af et recirkulationssystem for akryl.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler