torsdag, juli 18, 2024

Ændrede omdelingstider for din lokale ugeavis

Onsdag er avisdag. Sådan har det næste altid været. Nørager Avis har i de sidste mange år altid udkommet om onsdagen.

Til forskel fra de husstandsomdelte reklamer, så leveres den lokale ugeavis i alle postkasser i vores områder.
Nordjyske distribution har omdelt Nørager Avis siden Postnord forlod markedet for avisomdeling. PostNord havde på daværende tidspunkt, store problemer med at få økonomien til at hænge sammen, og frasagde sig derfor at omdele aviser i Danmark.
I Nordjylland efterlod det Nordjyske Distribution til at overtage omdelingen af ugeaviser. I et forsøg på at optimere omdelingen foretager de løbende tilpasninger af bl.a. ruter og omdelingsmetoder. Det betyder nu at Nørager Avis fremover har to omdelingsdage, onsdag og torsdag. Avisbudene har altså nu 2 dage til at å avisen omdelt. Den vil normalt blive omdelt sammen med de almindelige reklamer. Dog kan du være sikker på at avisen leveres i alle postkasser, også dem der har reklamer nej-tak.
Altså, et reklame-nej-tak betyder at du slipper for alle de husstandsomdelte reklametryksager, ikke at du går glip af de lokale nyheder. Dem modtager du selvfølgelig stadigvæk.
Nørager Avis fortsætter med at blive leveret i din postkasse hver uge, men altså opdelt i omdeling onsdag og torsdag. Har du ikke modtaget din avis torsdag aften. Så vil vi, på avisens kontor, meget gerne have besked om det.
Udfordringerne med Corona virus og nedlukning af arrangementer betyder at mængden af tekst til avisen er meget begrænset. Vi forsøger alligevel at udgive avisen med den tekstmængde og de informationer vi modtager. En opfordring er dog at, vi meget gerne vil have tekst, informationer, billeder fra det, du som læser af avisen, oplever i dagligdagen. Referater fra online generalforsamlinger osv. Har du brug for annoncering, så husk at folk i øjeblikket har ekstra gods tid til at læse avisen. Udnyt det til din fordel.

Tekst, billeder eller annoncer kan du altid sende på vore email: avis@norageravis.dk
Eller du kan ringe på telefon 98 55 17 44

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler