lørdag, juli 13, 2024

Johnny’s Kød

Den lokale slagtermester Johnny Christensen kan helt klart mærke en forskel. Men også en positiv effekt på retter ud-af-huset.

Mad ud af huset
Overfor Nørager Autocenter ligger den lokale slagterbutik, Johnny’s kød. ”Vi kan godt mærke, der er stille. De mange arrangement aflysninger belaster vores mad-ud-af-huset produktion, og aflysningen af konfirmationer, har betydet mange afbestillinger. Samtidig har vi ikke så mange kunder i butikken, som vi plejer”, fortæller slagtermester Johnny Christensen. Slagtermesteren har dog flere forskellige tiltag i ærmet. ”Jeg barsler med forskellige ting, måske noget udbringning af aftensmad, og især fokus på vores færdigretter.” Der har været ekstra travlt med slagterens aftensmads-koncept. ”Vi har lavet en række forskellige aftensmadsmenuer. Dem kan du bestille og så afhente, det er nem aftensmad. Alene vores fredagsmenu har vi solgt over 70 retter af. Det er dejligt at møde velviljen og støtten fra lokalområdet”, siger Johnny.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler