onsdag, juni 19, 2024

Øgaard

Johannes Bak Rolskov er 28 år og ansat som værkfører på Øgaards værkstedet i Nørager. På billedet er det et knæfald til Sundby Kirke han er i gang med at svejse. Vi har mange spændene specialopgaver inde her i Nørager fortæller han.

Det der før hed Nørager Smede og VVS blev i 2014 overtaget af firmaet Øgaard EL.

Dette blev også starten til at Øgaard EL åbnede op for både at tilbyde, ikke bare EL opgaver, men nu også kunne tilbyde at løse opgaver inden for smede, VVS og blikkenslagerfaget. Rikke Øgaard, der udgår halvdelen af ejerkredsen, fortæller at de i firmaet ikke har mærket meget til coronakrisen. ”Vi har stadig masser at lave, enkelte opgaver er blevet udskudt, men de fleste er stadig i ordrebogen.
Sender ikke folk hjem
Det har ikke været nødvendig for os at sende folk hjem, vi klarer det med at afholde ferie i stedet for. De steder vi kommer flere gange, er vi opmærksomme på at benytte den samme reparatør, således der ikke kommer for mange fremmede hos kunderne. Samtidig udleverer vi en lille folder omkring vores corona forbehold til dem”, fortæller Rikke og fortsætter: ”Vi har i dag ca. 60 ansatte. 30 af dem er elektrikere, køle og alarmfolk og 10 af dem er VVS og blikkenslagere. Resten fordeler sig på lærlinge, planlæggere og administration. Vores primære kunder er industri og landbrug. Især hos landmændene er der ikke den store forskel at mærke, markarbejde og drevpasning er ikke berørt af nedlukningen”.
Travlt på værkstedet
På værkstedet i Nørager er det hovedsagelig smede-, blik- og VVS-folkene der arbejder. I den store maskinhal bliver der bukket nedløbsrør og lavet andre specialopgaver. ”Vores kørende VVS-folk kører over hele vores område, de kører som regel ud hjemme fra dem selv og direkte ud til kunderne. Medmindre der er værkstedsopgaver, der skal løses er de i marken hele dagen” afslutter Rikke Øgaard.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler