søndag, maj 19, 2024

Dimission fra Hvilsom Friskole

Solens stråler og store smil var nogle af ingredienserne i dimissionen for 9.kl. på Hvilsom Friskole.

Humøret var højt, da elever, forældre og lærere mødtes for at fejre og afslutte skoleåret torsdag d. 25. juni. Salen var gjort klar med skolerækker i behørig afstand, og vinduer og døre var slået op for at byde gæsterne indenfor og temperere lokalet.
Skoleleder Anja Thomadsen bød velkommen. Eftermiddagens arrangement bestod traditionen tro af fællessang og taler fra bestyrelse og skoleleder, inden årets afgangselever fik overrakt deres velfortjente afgangsbevis. Lærerne sluttede med en humoristisk ”sidsteskoledagsfilm” fra lærerne til eleverne for at sende dem godt på vej med et virtuelt kram. Dimissionen blev afsluttet med coronavenlig tapas. Tillykke til:
Christoffer Hvidsing Terp, Ditte Østergaard Mogensen, Jacqueline Tina Rasmussen, Jolene Kalio Christensen, Juliane Falgren Lykke Nielsen, Kathrine Sigvardt Quist Andersen, Mads Andersen, Mads Bryde Andersen, Malene Meldgaard Jensen, Michelle Dahl Olesen, Mille Sofie Bausø Gade, Rasmus Boerskov Jensen, Sofus Hollen Damvad.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler