søndag, juni 16, 2024

Igen liv i de store maskinbygninger i Mejlby

Torben Poulsen rykker sit firma fra Haverslev, hjem til Mejlby

Det netop byggede værksted på Industrivej i Haverslev, står nu tomt.

Heldigvis ikke som følge af en nedlukning af virksomhed. Men for at få mere plads, griner Torben Poulsen der er indehaver af Mejlby By Poulsen. Torben Poulsen er et kendt navn i området. Han er en af de tidligere indehavere af Mejlby smede og maskinforretning også kendt som Mejlby Agro.
Smedeforretningen i Mejlby blev startet af Torbens far, Søren Poulsen, i 1951. Siden voksede forretningen sig stor og der blev løbende udvidet. Især, da de i 1985 overtog forhandlingen af John Deere, gik det stærkt. I 1993 overtog Torben, sammen med sin bror, Preben, forretningen i et generationsskifte. I 2015 solgte de firmaet og allerede i 2019 byggede Torben et 850 m2. stort værksted i Haverslev. Her nåede han dog kun at være i 6 måneder. Så blev bygningerne, der tidligere husede Mejlby Agro, i Mejlby ledige. ”Da vi fik muligheden for at flytte ind i vores gamle bygninger, så slog vi til. Det er ligesom at komme hjem igen” fortæller Torben Poulsen. ”I første omgang, har vi nu masser af plads, her er ca. 3.500 m2. til rådighed, så vi kan gå og brede os”
Mejlby By Poulsen tilbyder service på alle typer landbrugs- og havemaskiner. Firmaet er startet op netop ved årsskiftet men har allerede travlt og har stadig en stor ordretilgang. Torben fortæller ”Den branche vi servicere er heldigvis ikke særligt berørt af Corona-situationen og med det store værksted her i Mejlby, kan vi tage endnu flere maskiner ind til reparation” Det er dog ikke kun værkstedsopgaver der holder gang i firmaet. Serviceopgaver ude af huset er mindst en lige så stor del af arbejdet. Landmændene har ikke tid til at deres maskiner holder stille, slet ikke nu under høsten derfor er servicevognen fra firmaet daglig på opgaver hos nedbrudte maskiner.
Bygningen i Haverslev er sat til leje. Her er der nu mulighed for at leje den 850 m2. store værkstedshal.

Læs her om hvordan firmaet havde det under starten af coronakrisen

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler