onsdag, maj 29, 2024

Hård kamp om kvindernes klubmesterskab

Efter turneringen stillede præmiemodtagerne op til fotografering. Fra venstre ses Bo Vestergaard, Jonas Ellegaard og Mette Toft Kristensen.

Der var spænding for alle pengene, da klubmestrene skulle findes i Volstrup Golf Klub – i hvert fald i damerækken.

Efter de to runder lørdag var der kun fem slag mellem top tre af de fire finaledeltagere søndag. Mette Toft Kristensen var i front inden søndagens 18 huller, men blev indhentet og passeret af en stærkt spillende Louise Rostbøll i løbet af runden. Inden 18. og sidste hul var Louise to slag foran, men det ændrede en tur ud i træerne på. Det blev til en afsluttende otter – og da Mette samtidig kun brugte fem slag, så vandt hun med et enkelt slag. Sanne Løhde fik også hentet ind til sidst og sluttede også kun et slag dårligere end årets klubmester Mette Toft Kristensen.
Helt så tæt blev det ikke i herrernes klubmesterskab. Her havde Jonas Ellegaard Petersen brugt lørdagens 36 huller på at spille sig syv slag foran Michael Wølke Damvig inden finalen søndag. Og det forspring blev øget en smule på de sidste 18 huller, så Jonas vandt med ti slag ned til Michael på andenpladsen. Rune Bach blev treer yderligere to slag efter.
I år var der lavet en ny række – seniormesterskaberne i slagspil for mænd og kvinder over 50. Her blev der spillet en enkelt runde lørdag med 29 deltagere. De fire bedste gik videre til finalerunden søndag. Her vandt Bo Vestergaard med seks slag ned til Carsten Oddershede på andenpladsen og Leif LN Nielsen yderligere otte slag efter.
Søndag var der også stablefordmesterskaber – og her kunne 87 deltagere nyde optimale golfbetingelser med sol og stort set ingen vind. Der blev afviklet fire rækker – mænd og kvinder over 60 og tilsvarende de unge under 60.
Hos de yngste kvinder vandt Karen Aarup Iversen med 37 point – seks point bedre end lillesøster Lene Ugilt, og med Mie Plougstrup på tredjepladsen også med 31 point.
Mies mor Linda Plougstrup var bedst hos de lidt ældre kvinder, hvor hun scorede 35 point – et enkelt foran Anne-Mette Eriksen og yderligere to bedre end Gudrun Bugge på tredjepladsen.
Hos de yngste mænd blev der virkelig scoret godt. Rene Chemnitz Hansen ryger godt ned i handicap med sejren på 40 point – tre bedre end Rasmus Støvring på andenpladsen. Christian Jensen lavede også 37 point og blev treer.
Rækken for de ældste mænd blev vundet af Karsten Andersen med 36 point – et enkelt mere end Bruno Vestergård, der snuppede andenpladsen efter en bedre afslutning end Troels Kristensen, der blev treer ligeledes med 35 point.
Turneringsledelsen havde planlagt søndagen så fortrinligt, at de 87 deltagere var færdige en lille time før deltagerne i klubmesterskaberne. Dermed kunne de følge den spændende afslutning på sidstnævnte fra terrassen, hvor præmieoverrækkelsen på grund af det rigtig gode vejr var rykket udendørs. Her var der som vanligt overrækkelse af de flotte pokaler til alle vinderne, men derudover var der også masser af andre lækre præmier til dem, der måtte nøjes med de sekundære placeringer.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler