søndag, april 21, 2024

Lions støtte til to foreninger i Nørager

Lions Club Rebild donerer 5000 kr til Foreningen for Integration af Flygtninge i Nørager til bus til Zoologisk have og til en spis-sammen aften i oktober.

FIN er en lille lokal forening i Nørager, hvis formål er at hjælpe de lokale flygtninge med at blive intrigeret i det danske samfund. Foreningen yder hjælp til at fremskaffe indbo – cykler – børneudstyr – tøj mm. Endvidere hjælpes der med at forstå og læse breve fra offentlige myndigheder, ligesom der er nogle børn der får lektiehjælp. Foreningen tæller ca. 120 medlemmer.
”Torsdag aften deltog ca. 40 personer i turen til Zoologisk Have i Aalborg hvor de brugte ca. 4 timer i de dejlige omgivelser. Alle både børn og voksne hyggede sig og fik gode oplevelser med hjem og vi vil gerne takke for støtten” oplyser Finn Christensen, fra foreningen.

Lions Rebild donerer 5.000 til Sortebakken Gymnastik Forening til udstyr for aktivering af overvægtige børn.
Sortebakken Gymnastikforening arbejder på flere fronter, med at integrere og socialisere flest mulige børn af forskellige grupper med udfordringer. I den kommende sæson bliver der rettet ekstra focus på også at aktivere overvægtige børn, på at lære dem glæden ved fysisk aktivitet.
Projektet er sat igang i samarbejde med Rebild kommune, Overvægtklinikker og DGI.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler