lørdag, juli 20, 2024

Værsgo, den ugentlige avis helt gratis.

Du modtager hver uge Nørager Avis gratis.

I avisen bringer vi omtaler af begivenheder og arrangementer i dit lokale område. Men hvordan kan det lade sig gøre at lave avisen, trykke den og efterfølgende omdele den til din postkasse helt gratis…

Det kan det heller ikke…

Alle omkostningerne er betalt af de annoncører og annoncer der er i avisen.

Dvs. at ser du en annonce fra den lokale tømrer, så er det bl.a. ham der har været med til at betale for at du kan modtage den ugelige lokale avis i din postkasse.

Nørager Avis er områdets mest læste avis. Vi har en meget trofast læserskare. I vores primærområde, havde vi, i den sidste Gallup måling ca. 1,7 læsere pr. avis Det er rigtigt flot, og noget vi er meget stolte af.

Hvorfor kommer avisen ikke i min postkasse.

Vi benytter i dag Nordjyske Distribution til at omdele Nørager Avis. Omdelingsområderne er inddelt i zoner, hvor vi er tvunget til at omdele i hele zonen.  Det kan nogle steder betyde, at vi for at dække 30 husstande er nødt til at omdele 300 aviser. Derfor er vi nogle steder nød til at skære et par hjørner væk for at tilføje nogle et andet sted. Vi gør alt hvad vi kan for at opfylde vores annoncørers og læseres ønsker.

Læs avisen på nettet

www.norageravis.dk kan du læse de fleste af vores lokale artikler og samtidig få et hurtigt overblik over hvad der sker. Net udgaven af Nørager Avis er også betalt af vores annoncører. Vi har valgt ikke at have en betalingsmur. Her på netavisen er der ca. 3.800 læsere og de læser hver måned 15.000 artikler.

Det lokale gavner samfundet.

Derfor, støt dine lokale håndværkere og firmaer. De sørger alle for at der er liv i lokalområdet. Find arrangementer og begivenheder i vores lille avis. Brug den selv, når du vil fortælle eller annoncere noget.

Så lover vi at blive ved med at samle nyheder og omtaler fra dit lokale område.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler