onsdag, maj 29, 2024

150 børn til foreningsfestival på Sortebakkeskolen

Det var 150 glade børn, der, som de eneste i Nordjylland, fik lov at opleve årets Foreningsfestival.

Der var streng krav der skulle overholdes af både elever og lærere da der blev afholdt foreningsfestival på Sortebakkeskolen i Nørager. Afstande og inddeling i klasser skulle overholdes. Og inden festivalen gik igang var der grundig orientering til samtlige deltagere fra deres klasselærer.
Når tingene bliver normaliseret forventer vi flere end de 3 foreninger og Festivalerne i Skørping, Terndrup og Støvring, kan ligeledes afvikles når Coronaen har lagt sig.
Det er et nyt og spændende tiltag med Aars Skak Klub. Vi håber i fremtide, på tværs af kommune grænser, at sende elever til Idræts arrangement i Aars og indbyde eleverne fra Aars til flere arrangementer på Sortebakkeskolen. Det fortæller Gunnar Simonsen der er kordinaor på projektet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler